Backoffice & Planning

Backoffice & planning

Als er één team binnen Oostendorp altijd goedgehumeurd is, dan is het Team backoffice wel. Wij zijn het gezicht, of beter gezegd, de stem, e-mail, social-post en chat van Oostendorp. Elke dag opnieuw gaan we voor de perfecte klantbenadering. Een positieve instelling is daarbij essentieel. Welkom bij het team met het meest veelzijdige werk van Oostendorp: team backoffice.

Wat doen we?

Wij handelen al het binnenkomende klantcontact af. Dagelijks krijgen wij telefoontjes, mailtjes en chats van klanten binnen. Dit zijn allerlei verschillende vragen. Van een servicevraag over een verkocht instrument tot beantwoorden van vragen die de klant heeft tijdens het aanschafproces van een nieuw toetsinstrument. Wij zorgen niet alleen voor tevreden klanten maar ook voor veel orders. 

Hoe doen we dat?

Als een klant belt of mailt kan dat een eenvoudige vraag zijn of een complexe servicevraag. We handelen de servicevragen zo efficiënt mogelijk af tot de klant 100% tevreden is met de oplossing. Als de klant belt of mailt voor een vraag over een aan te schaffen instrument helpen wij de klant graag met goed advies. We luisteren goed naar de wensen en eisen van de klant en helpen hem bij het vinden van de beste match. Als de klant het beste instrument voor hem in huis heeft zijn wij tevreden!

Lijkt backoffice iets voor jou?

Solliciteer direct!