Inkoop & logistiek

Inkoop & logistiek

Het logistieke team heeft verschillende taken. In het magazijn worden dagelijks de inkomende en uitgaande goederen verwerkt, zodat elke bestelling op het juiste moment verstuurd wordt. Daarnaast worden er ook regelmatig instrumenten en accessoires bij het magazijn opgehaald, of worden er reparaties gebracht. Dit alles wordt op een zo efficiënt mogelijke manier verwerkt.

Planning en Transport

Een ander deel van onze logistieke afdeling is Planning en Transport. Dagelijks worden er meerdere instrumenten en accessoires naar klanten gebracht. Hier gaat een goed doordachte planning aan vooraf, zodat er dagelijks een transportbus vol instrumenten op pad kan gaan en bestellingen op tijd bij klanten arriveren. Het leveren van piano’s, vleugels en orgels kan soms een hele klus lijken, maar met de juiste hulpmiddelen en een gezonde dosis verstand krijgt het transportteam elk instrument op zijn plek. 

En inkoop?

Alle instrumenten, accessoires en onderdelen die Oostendorp Muziek in haar assortiment heeft of nodig heeft voor de productieafdeling, worden ingekocht bij leveranciers van over de hele wereld. Dat doet het Inkoop-team. Ze zorgen ervoor dat alle instrumenten en producten optimaal beschikbaar zijn en dat de levertijden voor de klanten actueel blijven. Zij zijn de sleutel tot een efficiënt en strategisch voorraadbeheer.

Lijkt inkoop & logistiek iets voor jou?

Solliciteer direct!