Pianotechniek & productie

Pianotechniek & Productie

Pianotechniek

“Van oude piano’s weer nieuwe maken”, iets wat vaak wordt gezegd door de vakmannen van Pianotechniek, en dat maken ze ook zeker waar! Daarnaast heeft Oostendorp Muziek een eigen lijn home-piano’s en om dat te kunnen bewerkstelligen hebben we een eigen productieafdeling.

Wat doen we?

Pianotechniek

Naast dat nieuwe akoestische piano’s en vleugels worden klaargemaakt, worden ook ingeruilde tweedehands instrumenten weer gereviseerd tot bijna-nieuwstaat. 

Productie

In de werkplaats worden niet alleen onze P1, P2 en Digital Classic piano’s gebouwd, ontwikkeld en gepoetst, er worden ook met regelmaat tweedehands piano’s opgeknapt. Soms volstaat een poetsbeurt, maar soms worden ze ook opnieuw voorzien van een laklaag.  

Hoe doen we dat?

Pianotechniek

Piano- en vleugeltechniek is een ambacht waar een inspirerende opleiding aan vooraf gaat. Met trots kunnen we zeggen dat we ook een eigen opleidingsprogramma hebben, waarbij we niet alleen de huidige medewerkers naar een hoger niveau kunnen tillen, maar er ook ruimte is voor de opleiding van beginnende pianotechnici.

Productie

De instrumenten worden netjes geplamuurd, geschuurd en gespoten, wat een fantastisch resultaat oplevert en deze piano’s weer bijna als nieuw zijn. Naast deze productiewerkzaamheden is het productieteam ook in staat om uniek maatwerk te kunnen leveren.

 

Lijkt productie en reparatie iets voor jou?

Solliciteer direct!