Verkoop

Verkoop

Wij als verkoopteam bij Oostendorp Muziek hebben het getroffen met onze werkplek. Elke dag staan wij in de winkel tussen de mooiste toetsinstrumenten en mogen deze ook nog eens elke dag bespelen voor klanten. Van een mooie Nord-stage tot prachtige, adembenemende vleugels staan er opgesteld. We hebben bij Oostendorp, als het gaat om de digitale piano’s, de grootse collectie opgestelde piano’s.

Wat doen we?

Wij laten dagelijks klanten het plezier van zelf muziek maken beleven. Elke dag staan wij klaar voor onze klanten die in de winkel een nieuw toetsinstrument uit komen zoeken. Wij adviseren de klant op een enthousiaste manier het instrument dat het beste past bij de klant en zijn situatie. Om dat goed te kunnen doen zorgen we dat we veel kennis van de instrumenten hebben zodat we ons beloofde specialisme ook echt waarmaken.

Hoe doen we dat?

Dagelijks starten wij de dag met elkaar. Na een korte dagstart hebben we nog een uur de tijd om wat administratief werk te doen . We gebruiken deze tijd ook om te leren van elkaar. Om 10:00 staan we klaar om onze klanten te verwelkomen. Klanten worden door ons ontvangen met heerlijke koffie of thee. Vervolgens gaan we in gesprek en luisteren we heel goed naar de wensen en de eisen van de klant. We geven een passend advies en zorgen voor de beste match. Met ons assortiment is die match bijna altijd te maken. Pas als de klant tevreden is zijn wij dat ook.

Hoe is het om te werken als verkoopadviseur bij Oostendorp Muziek?

Lijkt advies iets voor jou?

Solliciteer direct!